Blogi

KENNOSTA MAAILMALLE, KEITÄ HE OVAT?

Vuonna 2008 perustettu miehille suunnattu parturointi palveluita tarjoava M Room on majaillut Kennossa viime syyskuusta asti. Aiemmin toimistot ovat sijainneet Tampereella, mutta toimitusjohtajan Markku Kososen tullessa kannettavansa kanssa Kenno Loungeen on moni funktio siirtynyt Helsinkiin.

Mielekkääseen työympäristöön liittyy vapaus ja vastuu

Kennon Bulevardin toimistohotellista löytyy nopeasti kasvava ravintolavarausjärjestelmä Quandoo. Kenno tarjoaa kasvaville yrityksille joustavat mahdollisuudet liikkua kätevästi toimistolta tapaamiseen sekä mielekkään työympäristön, jossa yrityksen kasvu otetaan ilolla vastaan.

Mieti millaisessa ympäristössä tapaat asiakkaasi - Wow-efektiä etsimässä

“Meillä elämyksellisyys tuodaan asiakkaalle kaikkien aistien kautta. Tarjoamme asiakkaillemme aitoja elämyksiä, joka meille tarkoittaa esimerkiksi ruokaa, musiikkia tai vastaanottovirkailijan hymyä.”

Vaikuttavia tapahtumia ja vaikuttajamarkkinointia

PING Helsinki luo Suomen johtavan asiantuntijaverkoston kanssa uutta tapaa viestiä ihmiseltä ihmiselle.

Voiko työympäristö motivoida työntekoon?

Motivaatiorekrytointia ja henkilöstövuokrausta tekevä Minjon uskoo työympäristön vaikuttavan työntekijöiden suoritukseen.

#storiesfromKenno – Kuinka Kenno Lounge sai alkunsa?

"Tärkeintä Kenno Loungessa on rento fiilis, asiakasystävällisyys ja tilojen toimivuus, joilla yritys myös erottautuu muista toimistohotelleista."

Hei, tänne tulee pian kiinnostavia juttuja

Tähän osioon julkaisemme blogikirjoituksia jatkossa.

Markkinoinnin monitaituri