Esittelyssä ainutlaatuinen tapahtumatila: Hartwall Arena Aitio 256

Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi viettää kokousta lätkämatsin ohessa? Tai istua synttäri-illalliselle rock-keikalla? Kennon tilavalikoimasta löytyy ainutlaatuinen tapahtumatila, joka tekee kummastakin totta: Hartwall Arena Aitio 256.

Minkälainen tila Aitio oikeastaan on? Minkälaisiin tapahtumiin se soveltuu? Entä mikä tekee Aitiosta ainutlaatuisen? Päätimme raottaa esirippua ja tutustua tapahtumatilaan hieman tarkemmin.

Tunnelmallinen tapahtumatila Hartwall Arenan sydämessä

Minkälainen tila Aitio on? Voisi sanoa, että Aitio on kaksi asiaa yhtä aikaa: henkilökohtainen kabinetti ja VIP-lippu konsertteihin, lätkämatseihin ja muihin suuren luokan tapahtumiin.

Nämä kaksi luovat mielenkiintoisen vastakkainasettelun. Aitio nimittäin tarjoaa palan yksityisyyttä paikassa, jossa sitä ei uskoisi olevan: Hartwall Arenalla. Aition suojissa voit nauttia tunnelmallisesta illallistarjoilusta oman seurueen kesken, mutta vain muutaman askeleen päässä on henkilökohtainen parveke, jonka kautta pääset osaksi tuhatpäistä yleisöä.

Hartwall Arena Aitio
Hartwall Arenan Aitio 256 tuo intiimin illallisen ja Hartwall Arenan maailmanluokan tapahtumat saman katon alle.

Synttärit, kokoukset ja edustustilaisuudet, tervetuloa!

Minkälaisiin tapahtumiin Aitio soveltuu? Tässä kohden sanomme, että vain mielikuvitus on rajana! Aitio antaa tyyliä yrityksesi kokouksiin ja edustustapahtumiin, mutta vie myös synttärit tai muut illanistujaiset uusiin korkeuksiin – kirjaimellisesti.

Aitiota kannattaa myös harkita, jos haluat kokea tietyn Hartwall Arenan tapahtuman astetta hienommista puitteista. Nimestään huolimatta voit siis varata tapahtumatilan, vaikka tapahtumaa ei ole entuudestaan suunnitteilla. Jännittävä matsi tai pitkään odotettu konsertti on aivan uudenlainen kokemus Aition suojista!

Hartwall Arena Aitio
Kiikarissa pitkään odotettu lätkämatsi? Kokoa porukka kasaan ja tule nauttimaan illasta Aition suojiin!

Suosittelemme kuitenkin, että Aition tulee kokemaan pienellä seurueella – maksimissaan tilaan mahtuu 18 henkeä.

VIP-palvelua areenan korkeuksissa

Mikä tekee Aitiosta meidän mielestämme erityisen? Tilan mukana tulee kattava palvelupaketti, josta areenan tapahtumat ovat vain yksi osa. Aitioon kuuluu oma sisäänkäynti, autopaikka, WC-tilat ja hovimestari – tämä takaa sen, että saat VIP-kohtelun tilaisuuden alusta loppuun.

Hartwall Arena Aitio
Aitioon on mahdollista varata ruoka- ja juomatarjoilut, joista oma hovimestari vastaa.

Tämän lisäksi tiloissa vallitsee upea tunnelma. Paikkaa koristavat tyylikkäät puiset pinnat, valkoiset pöytäliinat ja pehmeä tunnelmavalaistus. Baaritiskin ääressä tuntuu, kuin leijuisi koko Hartwall Arenan yläpuolella. Tämä uniikki ilmapiiri onkin ehkä Aition parasta antia. Se nimittäin tekee tapahtumasta kuin tapahtumasta ikimuistoisen – voitti oma joukkue matsin tai ei.

Valmiina suuntaamaan kohti korkeuksia? Jos Hartwall Arena Aitio kiinnostaa, suosittelemme kahta helppoa askelta:

1. Käy tutustumassa Hartwall Arenan tapahtumakalenteriin täältä. Tapahtuuko areenalla jotain, jonka oheen haluaisit järjestää oman tapahtumasi?
2. Ota meihin yhteyttä. Autamme luomaan tapahtumastasi ikimuistoisen!