Hämeentiellä nähdään pian uudenlaista kennolaisuutta

Kenno Lounge Hämeentielle on tulossa jotain mielenkiintoista: uusi Powered by Kenno-toimistotila. Mistä oikein on kyse? Tilan asukkaat, Loook Industriesin Paula ja Ivar kertovat, mitä tuleman pitää.

Toimisto työntekijöille ja showroom asiakkaille

Kenno Loungeen saapuva Loook Industries on suomalainen design-yritys, joka toteuttaa julkisten tilojen huonekalumuotoilua. Fokuksessa ovat niin kutsutut “in between”-alueet. “Ideana on se, että haluamme antaa huonekalujen kautta mahdollisuuksia rauhalliseen työntekoon aulojen ja lounge-tilojen hälinässä”, Loookin perustajajäsen Ivar kertoo.

Loook Industries lähti hiljattain metsästämään uutta toimistotilaa. Etsintä aloitettiin kahdella kriteerillä: tilasta oli tultava sekä työntekijöiden tukikohta että showroom asiakkaita varten. Ennen pitkää etsintä toi Loookin Kenno Loungen ovelle. Nopeasti kuitenkin huomattiin, että työpöydät avokonttorissa eivät vastanneet omiin tarpeisiin. “Tila ei yksinkertaisesti riittänyt. Mukanamme oli muuttamassa sen verran suuria kalusteita”, Loookin Paula kertoo.

Loook palasi Hämeentieltä pettyneenä, mutta pettymystä ei tarvinnut potea pitkään. Kennon päästä ehdotettiin pian toisenlaista ratkaisua: Loook Industriesin omaa työskentelytilaa. Toimistohotellissa istui tyhjänä 200 neliön tila, josta design-yritys saisi halutessaan oman päämajansa. Ja sen Loook halusi.

N.A.P eli Neuron Activation Pod on Loookin veikeä luomus toimisto- ja julkitilaympäristöihin. Kaluste tulee löytymään myös uudesta showroomista. Kuva: Steven Thoelen

Poikkeuksellista kennolaisuutta

Loook Industries saapuu Hämeentien toimistohotelliin 1.3. Muuttopäivän koittaessa yrityksestä tulee poikkeuksellinen kennolainen: työt tehdään täysin omassa tilassa, mutta Hämeentien julkiset palvelut odottavat kerrosta ylempänä.

Vastaavanlaisia Powered by Kenno-toimistotiloja löytyy Helsingistä jo kaksi. Uusin lisä vie konseptin kuitenkin askeleen eteenpäin. Tila on edeltäjiään suurempi, ja tulee poikkeuksellisesti täyttymään ainoastaan Loook Industriesin omista kalusteista.

Tyylikäs lisä Hämeentien tiloihin

Kennolle showroom tarjoaa tyylikkään uuden vuokratilan. Tila on mahdollista yhdistää naapurissa olevaan kabinettiin, jolloin se antaa hyvät rahkeet esimerkiksi lehdistötilaisuuksiin ja kirjanjulkaisuihin. “Se on win-win tilanne”, Ivar huomauttaa. “Kenno saa uuden tapahtumapaikan ja huonekalumme pääsevät valokeilaan eri tilaisuuksien parissa.

Loook odottaa muuttoa innolla. Toimistohotelli tuntuu oivalta ratkaisulta, erityisesti joustavuuden kannalta. “Yrityksemme on kiivaassa kasvussa. On hyvä tietää, että Kennossa riittää tilaa myös tuleville tiimiläisille”, Ivar kertoo.

Kiinnostuitko? Kenno Lounge Hämeentiellä on myös muita uniikkeja tiloja. Ota meihin yhteyttä ja löydä omasi.