KENNO LOUNGE ❤ KALASTAJATORPAN TENNISKLUBI

Mahtavia uutisia! Kumppaniverkostomme on juuri kasvanut Suomen parhaalla tennisklubilla!

Kenno Lounge aloittaa yhteistyön Kalastajatorpan Tennisklubin kanssa. Kenno Lounge toimii klubin kumppanina ja tulee tarjoamaan asiakkailleen etuja ja tilaisuuksia klubilla. Tulemme myös näkymään paikan markkinoinnissa ja tarjoamme klubin yksityis- ja yritysasiakkaille mahdollisuutta tutustua Kennon palveluihin, työtiloihin sekä erilaisiin kokous-ja tapahtumatiloihimme erikoishinnoin, Marisa Rantasila sanoo.

Kalastajatorpan Tennisklubi on Suomen paras ulkotennisklubi, joka tarjoaa upeiden kenttien lisäksi hienot puitteet urheilullisille tapahtumille, yritystilaisuuksille sekä jälkipeleille saunoineen ja illallisineen. Kauden aikana klubilla ja sen terassilla voi myös nauttia lounasta. Olemme innoissamme uudesta yhteistyöstä!

Tietoa Kalastajatorpan Tennisklubista:
Kalastajatorpan Tennisklubi on perinteikäs ulkotenniskeskus, jossa on pelattu tennistä laadukkailla massakentillä vuodesta 1938. Helsingin Munkkiniemessä, Sigurd Steniuksen puistossa sijaitseva tennisklubi on Suomen oloissa ainutlaatuinen kesäinen tenniskeidas kauniissa ympäristössä meren äärellä.
www.tennisklubi.fi

Tietoa Kenno Loungesta:
Kenno Lounge on vuonna 2012 perustettu all inclusive coworking-/toimistohotelli. Kenno Lounge tarjoaa laadukkaita toimisto- ja kokouspalveluja kuudessa eri kohteessa pääkaupunkiseudulla sekä Turussa.
www.kennolounge.fi