tapahtumatilat

Kenno Loungen tapahtumatilat valmistautuvat jo juhlakauteen – varaa omasi!

Loppuvuoden juhlakausi kolkuttelee jo ovella, vaikka elokuun pyörteissä sitä on vaikea uskoa. Kenno Lounge Hämeentien historialliset tapahtumatilat varautuvat jo juhlakauden viettoon. Mutta mitä kaikkea Kennolla voi järjestää? Tutustutaan tiloihin tarkemmin!

Intiimit tilat pienille seurueille

Kennon kattaus alkaa intiimeistä tiloista, jotka sopivat juhlintaan pienemmällä vieraslistalla. Hämeentien kattojen ylle kohoava Linda ja näyttävä Mutteri ovat näistä oivia esimerkkejä. 

Suunnittelemassa kaveriporukan illanviettoa tai pienen tiimin illallista? 8. kerroksen korkeudesta löytdät Lindan, joka on tyylikäs tapahtumatila noin 25-40 hengen juhlintaa varten. Hieman pienempiä merkkipäiviä taas palvelee Mutteri, joka antaa rahkeet 15-20 henkilön kestittämiseen.

Helsinki tapahtumatila, Linda
Lindan tyylikäs tapahtumatila löytyy 8. kerroksen korkeudesta. Ikkunoista avautuvat maisemat suoraan Hämeentien hulinaan.

Kokoustilat palvelevat loppuvuoden yritystapahtumia

Juhlakausi ei ole pelkkää kestitystä ja herkuttelua – on aika myös tiimipäivien ja workshopien viettoon. Hieman selkeämpää struktuuria kaipaaville löytyvät Kennon neuvotteluhuoneet. Mini Lounge on ideaali workshop-tila 15-20 osallistujalle, joka jakautuu kahteen pienempään huoneeseen. Johtokunnan huone on taas mahtipontinen tila, jossa jopa 60 osallistujaa pystyy kokoustamaan, viettämään tiimipäivää tai illallistamaan yhdessä.

Helsinki kokoustila, Mini Lounge
Mini Loungen tilaan kuuluu oma pieni keittiö ja kaksi äänieristettyä pienempää neukkaria, joihin mahtuu 5-6 ihmistä.

Juhlahumua suuressa salissa

Isotkin juhlat ovat Hämeentielle tervetulleita! Saman katon alla asustelee sisaryhtiömme Väinö Kallio, jonka upea ravintosali on varattavissa kauttamme. Saliin mahtuu jopa 300 osallistujaa, mikä tekee siitä osuvan valinnan esimerkiksi vuosijuhlien tai gaalaillallisen viettoon. 

Juhlatila Helsinki, sali
Salin art deco -arkkitehtuuri näkyy tilan jykevissä pylväissä ja marmorisissa pinnoissa.

Jos isommat tapahtumatilat ovat kiikarissa, pidäthän myös mielessä, että voit yhdistellä tiloja keskenään!

Näin Kenno auttaa sinua onnistumaan

Oli tapahtumasi sitten teambuilding-päivä tai joulujuhla, olemme apunasi. Tilojen vuokraaminen toimii Kennolla avaimet käteen -periaatteella. Haluamme, että pystyt nauttimaan juhlakauden humusta – hoidamme kaiken muun puolestasi. Saat halutessasi myös ruoka- ja juomatarjoilut kauttamme.

Kiinnostuitko? Tämä ei ollut onneksi tässä. Kaikki Kennon tapahtumatilat löydät täältä. Ota yhteyttä, niin autamme järjestämään tämän juhlakauden upeimman tapahtuman kanssasi!