Kun Kallio yllättää positiivisesti

Copenhagen Economics eli CE on pohjoismainen taloustieteen konsulttifirma. Partnerivetoinen taloustieteilijöiden yritys tekee monenlaisia toimeksiantoja, joissa sovelletaan taloustieteitä. “Asiakkainamme on yrityksiä mutta myös julkisia toimijoita. Suomessa olemme erityisesti keskittyneet kilpailuasioihin eli neuvomme yrityksiä kilpailulain noudattamiseen liittyvissä kysymyksissä ja vahingonkorvausprosesseissa.” Martikainen kertoo. Kolmen hengen Suomen tiimi sai Kennosta oman huoneen äänieristetyllä neukkarilla. “Kaikki pienetkin toiveemme on otettu huomioon ja järjestetty hienosti – kiitos siitä kuuluu Marisalle ja Ilkalle”.

Tiivis yhteistyö varsinkin lakifirmojen kanssa olisi ohjannut toimiston lokaation Helsingin ydinkeskustaan, mutta ahkeran etsinnän jälkeen Kenno Lounge Hämeentie valloitti tiimin sydämet. Ennen päätöstä Martikainen tiimeineen kävi katsomassa montaa erilaista toimistohotellia. “Jotenkin ne perus business centerit eivät tuntuneet omalta tai meidän brändiin sopivilta” Martikainen kertoo. “Kenno Lounge Hämeentie vakuutti meidät uniikilla tilallaan, kauniilla designilla ja mielenkiintoisella historiallaan.” Martikaisen mukaan Hämeentielle on mukava tuoda kansainvälisiäkin asiakkaita ja partnereita. “Kallio on itseasiassa lentokentänkin suhteen helpompi lokaatio kuin ydinkeskusta.” Martikainen lisää.

Lyhyen vuokrasuhteen aikana Copenhagen Economics on myös ehtinyt järjestää tapahtumia Kennon kainalossa olevassa Väinö Kalliossa. “Väinö Kalliossa on kiva fiilis ja oli näppärää, että saimme catering-palvelut samasta paikasta.” Martikainen kertoo. “Tulemme varmasti järjestämään lisää seminaarityylisiä tapahtumia Kennon ja Väinö Kallion tiloissa.” Tyytyväiset Kennolaiset odottavat innolla uusia naapureita “Tämä on todella upea tila ja on hauska nähdä, millaisia naapureita tulemme saamaan!”