Mielekkääseen työympäristöön liittyy vapaus ja vastuu

“Quandoon tiimi kasvaa kovaa vauhtia, mutta tilantarve on Kennossa hyvin muokattavissa tiimin mukaiseksi ja kokoiseksi” kertoo Veronica Risku, joka toimii Suomen maajohtajana Quandoolla. Koska Veronican päivät kuluvat pääosin johtaen tiimiä Suomessa, hän mainitsee, että mielekkääseen työympäristöön liittyy ehdottomasti vapaus ja vastuu. “Työpäiväni kuluvat suureksi osaksi tapaamisissa Helsingin ydinkeskustassa, jolloin toimisto Bulevardilla vapauttaa liikkumista ja tekee siitä helppoa.”

Joustavat työskentelytilat ja mukava porukka ympärillä

Quandoon tiimin työpäiviä helpottaa ehdottomasti myös se, että toimistolle voi tulla ja sieltä lähteä omien aikataulujen mukaan. Eri kokoiset neukkarit on varattavissa myös joustavasti tapaamisia varten. Hyvät työtilat tarkoittavat myös tilojen joustavuutta, kun tiimi kasvaa. “Meidän tiimillä oma työhuone, jossa jokaiselle on omat pöydät. Pian tiimissämme aloittaa uusi työntekijä ja hänellekin on jo pöytä varattuna!” Risku mainitsee.

Yksi Kennon parhaista puolista on ehdottomasti muut nuorekkaat yritykset ja yrittäjät. “Keittiössä on mukava moikkailla uusia kasvoja ja Kennolaisia säännöllisin väliajoin”.

Käy katsomassa Veronican vinkkaamat testauksen arvoiset ravintolat Kennon Instagramista @kennolounge!