Miten autamme kennolaisia rentoutumaan työpäivän ohessa?

Talouselämä raportoi hiljattain, että yrittäjän keskimääräinen työviikko on 46 tuntia. Yrittäjät ovat oman elämänsä johtajia, niin hyvässä kuin pahassa – työtunnit ovat omalla vastuulla, mutta niin on myös oma työhyvinvointi.

Kenno Loungen asukit ovat pääosin yrittäjiä ja freelancereita, joiden työpäivät helposti venyvät. Olemme ylpeitä Kennolla vallitsevasta yrittäjyyden kulttuurista, mutta yhteisömme hyvinvointi on meille yhtä tärkeää. Niinpä lähdimme selvittämään, kuinka pystyisimme auttamaan kennolaisia pitämään taukoja työkiireiden lomassa.

Palautumisen laatu korreloi suoraan työtehoosi

Hämeentiellä oli puhinaa, kun Nordic Recovery 2.0-foorumi saapui taloon.

Hämeentiellä hiljattain järjestetty Nordic Recovery 2.0-foorumi muistutti meitä työhyvinvoinnin avainsanasta: palautumisesta. Tapahtuman järjestänyt Neurosonic on suomalainen, värähtelyyn perustuvan hyvinvointiteknologian edelläkävijä. Hyppäsimme mukaan kuuntelemaan kehitysjohtaja Marco Kärkkäisen puheenvuoroa, jotta saisimme palautumisen salat myös Kennolle.

“Palautumista tulisi olla 7 tuntia päivässä. Jos sitä on vähemmän, työtehokkuus kärsii”, Marco kertoo. “Neurosonicin rentoutumisohjelmat auttavat pitämään taukoja päivän aikana. Ohjelmien värinä voi laajentaa verisuonia, laskea verenpainetta ja parantaa unenlaatua, mikä tekee palautumisesta helpompaa myös kotona.”

Kymmenenkin minuutin rentoutumispaussi kannattaa

Päätimme värvätä Neurosonicin avuksemme, jotta saisimme tarjottua kennolaisille uudenlaisen tavan rentoutua. Lopputulos on Kenno Lounge Hämeentien tiloista löytyvä, Neurosonicin oma rentoutumishuone. Huoneesta löytyy mukava divaani, Neurosonicin kuulokkeet ja värinään perustuvat rentoutumisohjelmat. Vaihtoehtoja löytyy pikaisesta 10 minuutin rentoutumisesta aina 41 minuutin kattavaan palautumiseen.

Kenno Lounge Hämeentieltä löytyy täysin uudenlainen tapa rentoutua.

Miksi divaanilla makoilu on vaivan arvoista? Jopa pelkän kymmenen minuutin tauko auttaa rentouttamaan lihaksia, kasvattamaan työtehokkuutta ja parantamaan fyysistä hyvinvointia. Nyt siis paussille ja sassiin!

Kiinnostaisiko testata rentoutumishuonetta ja Kennon tiloja ilmaiseksi päivän ajan? Nappaa itsellesi Kenno Lounge -päiväpassi ja tule kylään!