Ongelmat ratkotaan parhaiten porukalla

Kennolla majaileva Dash Retail Consulting on Amazon-myynnin asiantuntija. Perustaja Markus Varsikon tavoitteena on auttaa yrityksiä ympäri maailmaa hyödyntämään alustan tarjoamat edut. Mukana avaamassa Amazonin saloja ovat tiimiläiset Ilkka Puumala ja Satu Virkkula-Öhman.

“Oma toimisto on kuin oma pesäpaikka”

Dash Retail muutti Kenno Lounge Bulevardille elokuussa. Muuttoa ajoi Markuksen mukaan halu tehdä töitä kasvotusten. Vaikka työt sujuivat omilla tahoillaan, tiimiläiset uskoivat yhdessä tekemisen tuovan enemmän etuja. “Haemme jatkuvasti vastauksia kysymyksiin, joita ei ole vielä ratkaistu. Se, että vieressä on kaksi kaveria joilta voi kysyä ajatuksia auttaa siinä tosi paljon”, Markus kertoo.

Kenno Lounge löytyi tuttujen kautta ja valikoitui omaksi paikaksi, sillä se pystyi tarjoamaan enemmän yksityisyyttä kuin muut coworking-tilat. Valintaan vaikutti myös se, että toimistohotellin pakettiin sisältyi kätevästi kahvit, printterit ja neuvotteluhuoneet.

Bulevardi tarjoaa työrauhaa ja hyvän lounaan

Kennon tuoma yhteisöllisyys on parantunut työn viihtyvyyttä ja tehokkuutta. Jossain määrin myös muut kennolaiset ovat tuoneet iloa: jopa uusi asiakkuus on löytynyt toimistohotellin seinien sisältä. Viime kädessä Dash Retail kuitenkin työskentelee mielellään yksin. “Olemme tavallaan oman tiemme kulkijoita”, Markus kertoo. Kenno on luonut tiimille sopivan tasapainon oman rauhan ja uusien tuttavuuksien välille.

Bulevardi sijaintina on miellyttänyt. Markus nostaa alueen lounasvalikoiman suureksi eduksi. “Tässä on viiden minuutin kävelymatkan sisällä kaikki Helsingin parhaat keittiöt”, hän hehkuttaa. Ainoa haaste keskeisessä sijainnissa on se, mihin auton saa aamulla parkkiin. Markus kuitenkin huomauttaa, että tilanne on tuttu kaikkialla keskustassa.

Kohti euroopanlaajuista kasvua

Dash Retail Consulting valmistautuu vauhdikkaaseen kasvuun. Markus uskoo, että tiimiin alkaa ilmestyä uusia kasvoja niin Suomessa kuin myös muualla Euroopassa. Kenno pysyy kuitenkin pesäpaikkana. “Tässä huoneessa näyttäisi olevan tilaa noin 12-14 hengelle”, Markus arvioi silmäillessään Bulevardin tiloja, “eli kyllä siihen asti ainakin ollaan tässä.”