Tule testaamaan toimistohotellia – tarjolla ainutlaatuinen päiväpassi Kenno Loungeen

Hoi, yrittäjä, freelancer, tai muu työpöytää vailla oleva asiantuntija! Tekisikö mieli pistää kotitoimisto kiinni? Kiinnostavatko coworking-tilat?

Muutto on aina iso juttu, oli kyse sitten kodista tai toimitiloista. Haluamme, että pystyt testaamaan uuden toimiston ennen muuttopäätöksen tekemistä. Niinpä tarjoamme nyt ainutlaatuista mahdollisuutta kokeilla Hämeentien toimistohotelliamme päivän ajan. Kenno Lounge -päiväpassilla pääset tutustumaan coworking-tilojen hyötyihin ilman sitoutumista.

Töihin Kallion sykkeeseen

Päiväpassilla pääset töihin Kenno Lounge Hämeentielle. Kallion sykkeessä sijaitseva, tyylikäs toimistohotelli palvelee jo monia yrityksiä ja asiantuntijoita. Tilamme löytyvät Elannon entisestä pääkonttorista, mikä takaa sen, että ilmassa on aina historian havinaa. Hämeentie ilahduttaa moderneilla neuvotteluhuoneilla, pirteillä lounge-tiloilla sekä lounasravintola Väinö Kallion antimilla.

Kennolla saavut töihin valmiiseen pöytään. Kaikki talon palvelut ovat käytettävissäsi. Pakettiin kuuluu mm. kaikki modernin toimiston palvelut, neuvotteluhuoneet ja rajaton kahvi- ja teetarjoilu. Haluamme, että pystyt keskittymään työhösi – me hoidamme kaiken muun. Mukaan on helppo hypätä pelkän päivän ajaksi.

Miten saan Kenno Lounge -päiväpassin?

Lähetä meille viesti, jossa kerrot hieman itsestäsi ja sinulle sopivan duunipäivän. Kohdepäällikkömme Miia vahvistaa sinulle paluuviestissä päivän ja ottaa sinut vastaan Hämeentielle. Lähetä viestisi osoitteeseen: miia@kennolounge.fi.