Syksyksi uuteen toimistoon – Kenno Lounge Hämeentie kutsuu!

Mietitkö syksyksi uuden toimitilan hankkimista? Kenno Lounge Hämeentie on uniikki cowowrking-tila, jonka kaltaista ei löydy lähimaastosta. Mikä tekee Hämeentiestä, tai Kennon konseptista ylipäätään kokemisen arvoisen? Listasimme alle tärkeimmät syyt kääntää katse kohti Kalliota.

Sydämellä tehty, historian havinaan rakennettu

Idea Kenno Loungeen syntyi täysin omasta tarpeestamme toimitiloihin. Yrittäjinä ymmärsimme, mitä tarvitsimme: emme kasvottomia koppeja käytävän varrelta, vaan hyvää fiilistä ja yrittäjähenkisen yhteisön. Avasimme uusimman kohteemme Kenno Lounge Hämeentien hiljattain Elannon entiseen pääkonttoriin. Pidämme huolta, että rakennuksen upea historia elää tiloissamme.

Kenno Lounge Hämeentien tilat ovat uniikki yhdistelmä uutta ja vanhaa.

Omiin tarpeisiin räätälöidyt työpisteet

Kenno Lounge Hämeentieltä paljastuu monenkokoisia ja -näköisiä työhuoneita. Kattaus alkaa yksittäisistä työpöydistä ja jatkuu aina mahtipontiseen Johtokunnan huoneeseen, johon mahtuu 15-20 tiimiläistä.

Meille on tärkeää, että saat omiin tarpeisiisi räätälöidyn työhuoneen. Voimme lisätä huoneeseesi sähköpöytien lisäksi hyllykköjä, nojatuoleja ja muita huonekaluja. Mikäli omaat tyylisilmää, voit halutessasi sisustaa huoneen täysin oman mielesi mukaan!

Mitä, jos tapaaminen tai puhelu yllättää? Kennolaisena pystyt käyttämään talon neukkareita rajattomasti.

Joustava toimitila, jonka vuokraamista ei ole tehty hankalaksi

Joustavuus on Kennolla kaiken keskiössä. Kukaan ei voi ennustaa tulevaisuutta. Haluamme tarjota liiketoiminnallesi puitteet, jotka muovautuvat tilanteisiin. Entä, jos toiminta kasvaa? Ketjutettavat huoneet tekevät laajentamisesta helppoa. Entä, jos toimitilalle ei ole enää tarvetta? Emme usko pitkiin irtisanomisaikoihin, joten tiloista lähtö ei ole hankalaa.

Sopimuksista puheen ollen, pyrimme pitämään ne simppeleinä ja emme hinnoittele jokaista whiteboardia erikseen. Maksat Kennolla yhden hinnan, jolla saat koko palvelupakettimme käyttöösi – myös neuvottelutilat. Lue lisää paketista sivuiltamme.

Jopa 500 neliötä yhteistä tilaa

Kennolla saat palveluiden lisäksi käyttöösi kaikki yhteiset tilamme, joita Hämeentieltä löytyy jopa 500 neliön verran. Pirteän keltainen keittiö on loistava paikka viettää kahvitaukoa. Viihtyisä lounge-tila tarjoaa uudet maisemat, kun työskentely oman pöydän ääressä ei tunnu sujuvan. Työstressin iskiessä rentoutumishuone auttaa nollaamaan. Kaiken kruunaavat talomme neukkarit, joita saat kennolaisena varata ja käyttää rajattomasti.

Kennolla koko päivää ei tarvitse viettää yhden työpöydän ääressä.

Yhteiset tilat tarjoavat myös tilaisuuden tutustua muihin kennolaisiin. Hämeentiellä jaat tilat mm. Copenhagen Economicsin kanssa. Istu kanssa kahvikupille ja hanki vertaistukea, tai muuten vain samanmielistä juttuseuraa!

Parhaiten Kenno Lounge Hämeentien juoneen pääsee paikan päällä. Haluaisitko tulla tutustumaan tiloihimme? Soita 050 553 4577 tai laita viestiä marisa@kennolounge.fi,niin voimme sopia ajankohdan tutustumista varten!

Kesäterveisin,

Marisa, Kennon perustajajäsen