Värejä, yksityiskohtia, omaa persoonaa… tältä kennolaisten työhuoneet näyttävät!

Millainen on tavanomainen työhuone Kenno Loungessa? Olemme ylpeitä siitä, että tähän kysymykseen ei ole yhtä vastausta. Toimisto on usealle meistä toinen koti, joten kannustamme kaikkia kennolaisia sisustamaan huoneensa juuri heidän näköisikseen. Kennon puolesta huoneisiin saa aina hyvät sähkötyöpöydät, työtuolit ja säilytystilaa. 

“Meille on tärkeää, että jokainen kennolainen tuntee olonsa kotoisaksi ja pyrimme löytämään sopivat huonekalut Kennolta jo taloon saapumisen yhteydessä”, Kennon perustajajäsen Marisa kertoo. Miltä räätälöidyt huoneemme siis näyttävät?

Päätimme kurkistaa Kenno Lounge Bulevardilla majailevien Minjonin, Pinebridgen ja O’Cannin huoneisiin nähdäksemme, kuinka yritykset ovat sisustaneet omat tilansa. Jos etsit uutta toimitilaa tai kaipaat sisustusinspiraatiota, kurkkaa kierroksen parhaat palat alapuolelta!

IIloisia yksityiskohtia ja Instagram-tyyliä

Ensimmäinen pysäkkimme on rekrytointialan yritys Minjon. Paikalla meidät toivottaa tervetulleiksi Isabella ja Elin.

Minjonin Isabella ja Elin tekevät töitä työpöytiensä ääressä.
Tältä arki näyttää Minjonin työhuoneessa. Isabella ja Elin ovat työn touhussa työpöytiensä ääressä.

Minjonin työhuone pursuaa ihania yksityiskohtia. Seinille on ripoteltu tauluja ja muistilistoja. Ikkunalautaa somistaa rivi koristetyynyjä. Pöydät ovat kukkurallaan tyylikkäitä toimistotarvikkeita. Kaiken kaikkiaan näky on kuin Instagram-feedistä. Jykevät ikkunat aukeavat suoraan Bulevardille, jossa kutosratikka jyrisee maiseman läpi.

Työhuoneen ikkunasta avautuu maisemat Bulevardille.
Minjonin huoneessa jokainen yksityiskohta on harkittu osa tyylikästä kokonaisuutta.

Trendikäs, eläväinen, näyttävä… Minjonin työhuone on monia asioita, mutta valmis se ei ole. Ei ainakaan Minjonin mielestä. Sisustusintoa puhkuvat Isabella ja Elin kertovat meille suunnitelmistaan. “Tuo hylly on lähdössä pois. Sen tilalle tulee uusi. Mietimme myös seinän maalaamista, mutta se idea on tällä hetkellä jäissä”, he kertovat.

Kukkia, toimistotarvikkeita, tauluja... Minjonin työhuone on kukkurallaan iloisia yksityiskohtia.
Minjonin työhuoneessa riittää puuhasteltavaa sisustuksesta innostuneelle tiimille.

Toimisto kaikessa yksinkertaisuudessaan

Minjonin luota jatkoimme matkaa Pinebridgelle, jossa meitä tervehtii Tomi.

Pinebridgen työhuoneessa fokus on seinän edessä seisovissa, keltaisissa nojatuoleissa.
Pinebridgen työhuoneeseen tuo eloa Kennon värejä kantavat, kirkkaan keltaiset nojatuolit.

Pinebridgen työhuone on muistutus siitä, että tyylikkyys on monimuotoista. Siinä missä Minjonin huonetta koristavat runsaat yksityiskohdat, Pinebridgen työtila ihastuttaa minimalistisella tyylillään. On selvää, että tänne tullaan töihin. Siistissä tilassa on helppo keskittyä olennaiseen.

Pinebridgen työpöytä istuu ikkunoiden ääressä.
Pinebridgen huoneesta ikkunat aukeavat rauhalliselle sisäpihalle.

Sisään astuessa huomio kiinnittyy huoneen väripilkkuun: seinän edustalla seisovaan, iloisen keltaiseen nojatuolipariin. Vastapainoa värikkyydelle antavat puhtaat seinät, suorat linjat ja ikkunoista sisään pulppuava valo.

Tilaa myös vapaa-ajan harrastuksille

Viimeinen pysäkki Bulevardin kierroksella on digitaalinen konsultointifirma O’Cann, jossa meidät ottaa vastaan Okan.

O'Cannin työhuoneesta paljastuu kitaroita, kosketinsoittimia ja muuta vapaa-ajan tarvikkeita.
Ei kannata antaa nimikkeen työhuone rajoittaa! O’Cannin tiloissa myös vapaa-ajan intohimot loistavat kirkkaina.

Emme tienneet, mitä odottaa O’Cannille saapuessamme – mutta emme tätä. Huone kylpee tunnelmavalossa ja pursuaa poikkeuksellisia yksityiskohtia. Työpöytä on todellisuudessa  kosketinsoitin. Seinustalla seisoo rivi kitaroita. Tuntuu, kuin olisimme astuneet levytysstudioon. Mistä oikein on kyse?

“Työskentelen konsulttina yleensä asiakkaan tiloissa. Niinpä oman työhuoneeni painopiste on vapaa-ajassa, jossa musiikilla on suuri rooli”, Okan kertoo. Kenno Loungen tiloihin pääsee läpi vuorokauden, mikä takaa sen, että jammailupaikka on aina tavoitettavissa. Paksut seinät taas pitävät naapurit tyytyväisenä. “En ole saanut yhtäkään valitusta melusta”, Okan naurahtaa.

Upea nahkasohva koristaa O'Cannin työhuonetta.
O’Cannin työhuoneen voisi kiteyttää sanaan ‘viihtyisä’ – tunnelmavalossa kylpevät nahkasohva ja nojatuoli kutsuvat rentoutumaan pidemmäksikin aikaa.

Miltä sinun toimistosi näyttäisi Kenno Loungessa? Ota yhteyttä, niin otetaan selvää! Bulevardin lisäksi työhuoneita on saatavilla mm. upean historiallisessa Kenno Lounge Hämeentien toimipisteessä. Tilaa löytyy 2-8 hengelle ja kaikki talon palvelut kuuluvat yhteen hintaan. Tarjoamme myös Powered by Kenno -ratkaisuja, joissa valitsemme tilat ja suunnittelemme ne alusta lähtien kanssasi. Ota yhteyttä, niin autamme suunnittelemaan työhuoneen, joka näyttää juuri sinulta!